Ons Platform (Cubigo internet voor senioren)

Ons Platform is een digitaal bureaublad dat is afgestemd op de behoeften van senioren. Dit platform is ontwikkeld om het gebruik van internet op zowel een computer als tablet te vergemakkelijken. Door de intuïtieve opzet en het gebruiksgemak is het door iedereen te gebruiken, zelfs wanneer iemand geen ervaring heeft met internet.

Het platform bevat allerlei gebruiksmogelijkheden op het gebied van ontmoeting, nieuws, recreatie en zorg. Bovendien biedt Ons Platform allerlei mogelijkheden om Afdelingsnieuws en lokaal nieuws bij te houden. U kunt zelf kiezen welke functies u nodig heeft. De functies zijn gebruiksvriendelijk waardoor ook degenen met de grootste drempelvrees Ons Platform kunnen gebruiken. Kortom, zelfstandig het internet op binnen een veilige omgeving.

 

Iedereen die dit wil kan Ons Platform gratis gebruiken. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, moet men echter lid zijn van KBO-Brabant.

 

Registeren Ons Platform

Via deze link kunt u zich op de computer en tablet registreren voor Ons Platform. Dit dient u te doen voordat u de app installeert op uw tablet of telefoon.

 

Heeft u al eerder een account aangemaakt via Cubigo, dan kunt u uw account via deze link omzetten naar een KBO-Brabant account.

 

Heeft u zich geregistreerd? Dan ontvangt u een e-mail ter bevesting, volg de instructie in deze email. Vervolgens kunt u de app downloaden op uw tablet of telefoon, kies hieronder op welk apparaat u dat wilt doen:

iOS Apple (ipad, Iphone)

Android Samsung (Galaxy)

Overige apparaten

 

 

In Uden  hebben we inmiddels een groot aantal gebruikers van Cubigo die daar allemaal op hun eigen manier mee om gaan. Voor contacten met kinderen, familie of leeftijdgenoten, de bank etc., voor het regionale nieuws, voor spelletjes en allerlei andere toepassingen.

KBOvolkel blijft er naar streven om, via Seniorenbelang Uden, zo veel mogelijk senioren hiervoor te interesseren en hen te helpen om hier optimaal van te kunnen genieten. Bij voldoende     belangstelling kunnen er van tijd tot tijd inloopochtenden of middagen georganiseerd worden of cursussen worden gegeven voor nieuwe geinteresseerden.

 

  Voor informatie: Jan de Koning, tel: 0413-245405

 

KBO lidnummer (indien van toepassing)  
Voor- en Achternaam: *  
Straat en Huisnummer: *  
Postcode en woonplaats: *  
Telefoon thuis:  
Telefoon mobiel:  
E-mailadres:  
Maakt u al gebruik van internet? *  

Heeft u een? *  Opmerkingen:  
Datum: *  
Veiligheidscode:   Lastig leesbaar? Genereer een andere code.